Liderul AUR George Simion a declarat, sâmbătă, că „PSD şi PNL au în conducerea actuală foarte mulţi domni cu legături cu serviciile de informaţii care s-au obişnuit să ne asculte foarte mult şi ne gândim să îi ascultăm şi noi pe ei”, de aceea, pentru a pune capăt supliciullui prin care trec social-democraţii şi liberalii în desemnarea unui candidat pentru Primăria Bucureştiului, AUR îl propune pe Mihai Enache, a cărui candidatură a fost anunţată de către partid încă din luna octombrie a anului trecut. „Candidatul nostru este un tânăr pe care îl recomandă atât viaţa, cât şi cariera şi este un expert”, a adăugat Simion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„PSD şi PNL au în conducerea actuală foarte mulţi domni cu legături cu serviciile de informaţii care s-au obişnuit să ne asculte foarte mult. Ne gândim să îi ascultăm şi noi pe ei. Am ascultat atent declaraţiile domnului Vasile Dîncu care spunea că modelul pe care îl caută această coaliţie împotriva naturii PSD-PNL pentru Primăria Bucureştiului este aceea de expert, de tânăr pe care şi viaţa şi cariera să îl recomande. De aceea suntem în faţa dumneavoastră şi în faţa primăriei, condusă momentan de domnul Nicuşor Dan, pentru a pune capăt supliciului prin care trec cei de la PSD-PNL în căutarea unui candidat la Primăria Bucureşti care nici să nu îl supere pe domnul Ciolacu şi să îi facă probleme în partid, nici să nu arate adevăratul scor şi adevărata încredere de care se bucură PNL, pentru că este un indicator foarte bun scorul pe care îl obţii la Bucureşti”, a afirmat George Simion, într-o conferinţă de presă susţinută, alături de mai mulţi membri ai AUR, sâmbătă, în faţa sediului Primăriei Capitalei.

Liderul AUR a adăugat că îi anunţă pe „domnii de la PSD şi PNL”, faptul că Mihai Enache este în continuare candidatul partidului pentru funcţia de primar general şi îl recomandă faptele şi experienţa în administraţia publică. Simion a mai precizat că alţi primari de sector care au lucrat cu Enache nu sunt lăsaţi de Marcel Ciolacu şi Vasile Dîncu să spună despre buna colaborare pe care au au avut-o cu Mihai Enache

„Având în vedere că noi ne-am anunţat candidatul din luna octombrie a anului trecut, şi candidatul nostru este un tânăr pe care îl recomandă atât viaţa, cât şi cariera şi este un expert. Şi ne-am apucat să îi ascultăm şi noi pe ei, foarte atent de altfel, pentru că ei sunt cei care ne-au distrus vieţile, perspectiva, viitorul în aceşti 34 de ani. Vreau să îi anunţ pe domnii de la PSD şi PNL despre faptul că al nostru candidat la Primăria Bucureştiului, domnul Mihai Enache, a gestionat bugete de sute de milioane de euro, majoritatea dintre aceste sume venind din fonduri europene, a fost managerul de proiect sau conducătorul principal de planuri în prelungirea magistralei de metrou M2 în zona Berceni, în construirea centrului multifuncţional Olteniţei care presupune şi un spital de stomatologie, în construirea unei unităţi de primiri urgenţe la Bagdasar-Arseni. Că cel mai bun candidat la Primăria Municipiului Bucureşti a trecut toate etapele în administraţia publică, de la funcţia de expert până la cea de director executiv. Nu au voie de la partid domnul Băluţă şi alţi candidaţi de sector care au lucrat cu domnul Mihai Enache, nu au voie momentan de la domnul Dîncu şi de la domnul Ciolacu, dar cu siguranţă pe candidatul nostru care ştie administraţie publică, care este competent şi care poate să facă ceva în Bucureşti îl recomandă faptele”, a mai explicat Simion.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.