Preşedintele Klaus Iohannis a fost, duminică, împreună cu soţia la biserică în Sibiu, iar înainte de a intra o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!". De asemenea, un bărbat a afişat mesajul ”La biserică...degeaba”. Protestul vine în contextul negocierilor dintre PNL şi PSD pentru formarea unei majorităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis, care petrece sfârşitul de săptămână la Sibiu, a mers, duminică, cu soţia la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.  

Înainte de a intra în biserică o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!", mesaj pe care preşedintele însuşi la rostit, în aprilie 2020, pentru a ataca PSD.  

De asemenea, un bărbat a afişat, pe o foaie, mesajul ”La biserică...degeaba”.  

Şeful statului nu s-a oprit cu protestatarii şi nici nu a făcut declaraţii.  

Nemulţumirea sibienilor vine în contextul negocierilor dintre PSD şi PNL pentru formarea unui Guvern, alianţă pe care surse politice susţin că a cerut-o chiar preşedintele Klaus Iohannis.  

De altfel, un protest care vizează această colaborare dintre PNL şi PSD este programat, duminică, la Sibiu. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.