Social-democratul Şerban Nicolae a declarat, marţi seară, la ieşirea de la şedinţa Comitetului Executiv că se mai gândeşte dacă va candida pentru a ocupa funcţia de preşedinte al PSD. Întrebat dacă Cosrin Ştefănescu mai are un viitor în PSD după ce a fost revocat din funcţia de secretar general, Nicolae a spus: ”Da, categoric”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şerban Nicolae a fost întrebat, marţi seară, dacă îşi va depune candidatura la congres pentru a ocupa funcţia de preşedinte al PSD şi a spus că se mai gândeşte.

Întrebat cum vede revenirea Gabrielei Firea în structurile de conducere ale partidului, Şerban Nicolae a spus: Eu în general am fost împotriva excluderilor. De principiu, nu sunt fanul măsurilor extreme. Poate să greşească cineva, poate să aprecieze greşit într-un anumit moment, dar asta cu excluderile, cu înlăturatul nu mi se pare o soluţie corectă”.

Totodată, Şerban Nicolae a fost întrebat dacă Codrin Şefănescu mai are viitor în PSD şi a răspuns ”Da, categoric”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.