Miniştrii au fost convocaţi în şedinţă de Guvern duminică, de la ora 14, pe ordinea de zi fiind abrogarea OUG 13/2017 şi un memorandum privind desecretizarea stenogramei şedinţei în care a fost adoptat acest act normativ, precum şi stenograma şedinţei din 18 mai 2016, când a fost adoptată OUG 18/2016, prin care au fost adoptate precedentele modificări ale legislaţiei penale de către guvernul Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biroul de presă de la Palatul Victoria a anunţat că şedinţa Executivului începe la ora 14.

Pe ordinea de zi figurează abrogarea OUG 13/2017 şi un memroandum cu tema ”Aprobarea declasificării stenogramelor cuprinzând dezbaterile din şedinţele  Guvernului desfăşurate la data de 18.05.2016 şi la data de 31.01.2017”.

Surse guvernamentale declarau pentru News.ro că Guvernul ia în calcul anularea OUG. De asemenea, după şedinţa specială a Cabinetului este posibil şi un anunţ legat de plecarea ministrului Justiţiei Florin Iordache din Executiv, mai ales că, în urmă cu o zi, premierul Sorin Grindeanu a spus că acesta trebuie să îşi asume consecinţele pentru faptul că argumentele Guvernului pentru OUG 13/2017 nu au fost bine comunicate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.