Camera Deputaţilor şi-a suspendat lucrările în plen din lipsă de cvorum la sesiunea de vot final în care trebuiau să fie supuse votului Legea conversiei creditelor în franci elveţieni şi moţiunea simplă depusă de către PSD împotriva ministrului Raluca Prună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În sală sunt prezenţi 141 de deputaţi, deci nu suntem în cvorum. În acest caz şedinţa de vot final nu poate avea loc", a declarat preşedintele de şedinţă, social-democratul Gabriel Vlase.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat marţi un amendament prin care a fost eliminat pragul de 50% grad de îndatorare pentru eligibilitatea privind conversia creditelor din franci elveţieni în lei la cursul istoric.

Propunerea a fost făcută de către deputatul PSD Ciprian Nica şi a fost votată cu 56 de voturi ”pentru”.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat pe articole Legea conversiei creditelor din franci elvenţieni în lei la cursul istoric, însă proiectul nu a mai fost supus votului final din cauza lipsei de cvorum.

De asemenea, deputaţii au dezbătut moţiunea simplă pe justiţie, însă votul final urmează să fie dat într-o altă zi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.