Coordonatorul campaniei candidatului PSD - PNL pentru Primăria Capitalei, liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja a declarat că „Bucureştiul nu arată la fel de bine ca aceste metropole, pentru că Bucureştiul a fost prost administrat, a fost terenul de luptă pentru orgolii, pentru oameni care s-au prezentat ca o speranţă şi s-au transformat în mari deziluzii”, însă acum oraşul are „o şansă istorică să fructifice această candidatură comună în persoana unui om profesionist”, prin profesorul Cătălin Cîrstoiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E un moment important. Vorbim de o miză aparte, despre Bucureşti, un oraş care este peste Roma sau Viena, din punct de vedere al puterii de cumpărare. Sunt date Eurostat. pentru că a fost prost administrat, a fost terenul de luptă pentru orgolii. Dar Bucureştiul nu arată la fel de bine ca aceste metropole, pentru că Bucureştiul a fost prost administrat, a fost terenul de luptă pentru orgolii, pentru oameni care s-au prezentat ca o speranţă şi s-au transformat în mari deziluzii. Capitala României a făcut mult, trebuie să facă şi mai mult, dar nu a putut pentru că a fost o luptă de orgolii. În 2020 am făcut campanie pentru cineva care a promis schimbarea, schimbare care nu a venit, din păcate, niciodată. Acum, timpul indolenţei a trecut”, a afirmat Sebastian Burduja, în conferinţa de presă de prezentare a candidatului comun al PSD şi PNL la Primăria Capitalei, miercuri la Palatul Parlamentului.

Liderul PNL Bucureşti şi coordonator al campaniei PSD şi PNL a adăugat că „suntem pregătiţi să cucerim Capitala, suntem împreună gata să redăm Bucureştiul bucureştenilor”.

„Bucureştiul are o şansă istorică să fructifice această candidatură comună în persoana unui om profesionist, a unui om competent, a unui om căruia îi pasă de bucureşteni, care i-a vindecat atâţia ani de zile, domnul profesor Cîrstoiu. Sunteţi cel mai bun, aveţi cea mai bună şansă să puneţi acest oraş în ordine”, a conchis Burduja.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.