PSD şi ALDE irosesc timpul şi se ocupă cu soluţionarea bătăliilor interne pentru putere sau cu lupte de gherilă cu serviciile de informaţii, DNA şi cu preşedintele ţării, se arată într-o rezoluţie adoptată sâmbătă la Iaşi de Comitetul Executiv Naţional al UNPR. Preşedintele de onoare al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, la finalul şedinţei, că UNPR va participa la alegerile europene de anul viitor, dar că nu a fost luată decizia dacă se va merge pe liste proprii sau într-o alianţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit documentului adoptat la finalul reuniunii UNPR de la Iaşi, viaţa politică şi socială din România s-a deteriorat în ultima perioadă şi a creat "un adevărat haos naţional".

"Gândul la viitoarele alegeri şi setea de putere au tulburat minţi şi au declanşat atitudini comportamentale politice greu de înţeles şi admis (…). Coaliţia de la putere, plină de sine şi înţelepciune, a dat ţara pe mâna a trei guverne, unul mai bun decât celălalt, toate având în structură mulţi miniştri slab pregătiţi profesional, intelectual şi politic, de regulă reprezentanţi ai baronilor locali, interesaţi în principal de binele lor şi al partidului care i-a propulsat în funcţie. Coaliţia PSD-ALDE îşi iroseşte puterea de muncă şi timpul necesar pentru conducerea ţării cu soluţionarea bătăliilor interne pentru putere sau cu lupte de gherilă cu conducerile serviciilor de informaţii, cu conducerea Ministerului Public sau cu cele ale DNA şI SPP, cu preşedintele României şi cu partidele de opoziţie", se arată în rezoluţia Comitetului Executiv Naţional al UNPR.

Preşedintele de onoare al UNPR Gabriel Oprea a declarat, la finalul şedinţei, într-o conferinţă de presă, că UNPR va participa la alegerile europene de anul viitor, dar că nu a fost luată decizia dacă se va merge pe liste proprii sau într-o alianţă.

"Trebuie să ne rezolvăm problema juridică cu PMP-ul, noi sperăm pe cale amiabilă. Dacă nu, atunci o sentinţă ne va da dreptate. Vom participa la alegeri, este nevoie să ne aducem înapoi membrii de partid, să-i convingem să vină la UNPR. Vom participa la europarlamentare, unde sperăm într-un rezultat bun, apoi vom pune umărul la prezidenţiale pentru un preşedinte care este cel mai bun pentru România. În 2020 vrem să revenim în Parlamentul României", a mai spus Gabriel Oprea.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.