Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat că preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a fost cel care a negociat împreună cu Marcel Ciolacu lunea trecută cu fermierii şi este cel care alături de ceilalţi colegi de guvernare au acceptat să se dea acea 100 euro în plus pentru a-i sprijini pe fermieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Domnul Ciucă a fost cel care a negociat împreună cu Marcel Ciolacu lunea trecută cu fermierii, este cel care alături de ceilalţi colegi de guvernare au acceptat să dăm acea 100 euro în plus pentru a-i sprijini pe fermieri, este cel care a fost de acord să modificăm una din cererile cu B-ul, să poată conduce”, a spus Rareş Bogdan la Prima News. 
 
El a precizat: ”Doar pentru faptul că am spus, cu bună credinţă, domnule, ar fi trebuit să stăm de vorbă cu oamenii ăştia, că nu au ieşit de bine ce le este, în stradă, în primele 72 de ore, m-am trezut cu tone de lături în cap de la tot felul de personaje, că domnule, dă lecţii. Eu nu dau niciun fel de lecţii”. 
 
Eurodeputatul PNL a mai spus că colegii lui europarlamentari, Dan Motreanu şi Daniel Buda, în numele delegaţiei României PNL din PPE, au venit cu o întâmpinare la Ursula von der Leyen în cadrul Comisie.
 
”Au spus: domnule, ajutorul de criză pe care l-am dat, 40 de milioane pentru pierderile suferite (..)  haideţi să mărim acel ajutor, să-i ajutăm, domnule, haideţi să venim un ajutor ca subvenţiile, ajutorul de stat pe care l-am dat  să nu ne crească deficitul, deci să fie extras din deficit iarăşi. Haideţi să cumpere Comisia cantităţi de cereale ucrainiene pe care să le dea nordul Africii, unde e problema legată de foamete”, a afirmat Rareş Bogdan.
 
”S-au întâmplat lucruri, s-au întâmplat lucruri legate de RCA, adică o parte din revendicările fermierilor au fost satisfăcute”, a completat el. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.