PSD va reintroduce cardul de membru de partid, a declarat, vineri seară, liderul partidului, Liviu Dragnea, vineri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În ceea ce priveşte membrii de partid, vom reintroduce cardul de membru. A fost o măsură bună atunci şi fiecare coleg din fiecare judeţ o să înceapă să se organizeze, sub coordonarea domnului secretar general Marian Neacşu, pentru a rezolva această problemă cantitativă, iar din punct de vedere calitativ toţi membrii de partid vor fi prinşi în această evidenţă cu specializare, pe niveluri de specializare pe fiecare domeniu pentru ca, într-o perioadă rezonabilă, să avem o gestiune a carierei mult mai implicată", a spus Dragnea la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, care a avut loc la Suceviţa.

La şedinţă au participat şi premierul Mihai Tudose şi membrii Cabinetului său, fiind făcută o analiză a activităţii actualului guvern, iar liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că lucrurile stau mult mai bine decât în vară.

"În ceea ce priveşte activitatea guvernamentală, lucrurile stau mult mai bine decât în vară, au avut o muncă destul de susţinută în aceste luni şi au recuperat foarte multe întârzieri”, a afirmat Dragnea.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.