PSD a transmis, luni, că, pentru liberali, un nivel de trai decent pentru români înseamnă că “plătim pensii şi salarii umflate unor oameni care nu le merită”. ”Cine merită în viziunea liberală să primească tot? Doar clientela politică?”, a transmis PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru liberali un nivel de trai decent pentru români înseamnă că «plătim pensii şi salarii umflate unor oameni care nu le merită»! După PNL, medicii români nu trebuie plătiţi, ei trebuie să plece din ţară! Pentru PNL, profesorii nu trebuie plătiţi, doar sunt cei care ne formează copiii! Pentru Ludovic Orban, a avea o pensie decentă, după ani de muncă, este un lucru nemeritat. Cine merită în viziunea liberală să primească tot? Doar clientela politică?”, a transmis, luni, PSD.

Social-democraţii consideră că ”şi pentru această declaraţie, Orban şi Guvernul său incompetent trebuie să plece”.

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al PNL, că ”România e ţinută captivă de tot felul de baroni şi baroneţi roşii care îşi imaginează că instituţiile au fost inventate ca să le producă lor beneficii”, iar lucrurile trebuie să se schimbe.

Premierul a spus că ar vrea să se ia credite pentru dezvoltarea României, nu pentru salarii ”umflate cu pompa”.

”Nu noi suntem de vină că am ajuns în situaţia să luăm credite. Mi-aş dori să luăm credite numai pentru proiecte de dezvoltare economică, nu să plătim subvenţii, ajutoare sociale şi salarii umflate cu pompa care sunt plătite unor oameni care nu merită”, a afirmat premierul.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.