Comitetul Executiv Judeţean al PSD Alba a decis, miercuri seară, să îi susţină pe premierul Sorin Grindeanu şi pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, propunând totodată sancţionarea disciplinară a primarului din Iaşi, Mihai Chirică, pentru „modul nestatutar în care a făcut o serie de declaraţii publice ce exprimă puncte de vedere personale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă remis de PSD Alba, în urma consultării membrilor Comitetului Executiv Judeţean al organizaţiei, au fost adoptate, miercuri seară, trei rezoluţii importante ce se referă la susţinerea Guvernului Grindeanu, a preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, precum şi propunerea sancţionării disciplinare a primarului din Iaşi, Mihai Chirică, pentru „modul nestatutar în care a făcut o serie de declaraţii publice ce exprimă puncte de vedere personale”.

„Având în vedere recentele evenimente interne şi internaţionale, pentru întărirea structurilor interne ale PSD, PSD Alba consideră că preşedintele Liviu Dragnea este singurul care poate menţine unit partidul şi poate asigura păstrarea guvernării. Luptele interne nu ar face decât să vulnerabilizeze guvernarea, ceea ce îşi doresc adversarii noştri, chiar dacă acest lucru duce la instabilitate politică şi afectează poziţia României. Atât timp cât la conducere se va afla Liviu Dragnea alături de o echipă strâns unită, Partidul Social Democrat va avea competenţa şi forţa pentru a desfăşura o activitate politică şi o guvernare performantă”, se arată în comunicatul PSD Alba.

Social-democraţii din Alba au decis, totodată, să îşi ofere întregul sprijin faţă de liderul partidului, preşedintele Liviu Dragnea, despre care susţine că „a avut un rol capital atât în elaborarea Programului de Guvernare al PSD, cât şi în câştigarea alegerilor generale din decembrie 2016”.

„Preşedintele Dragnea a depus constant eforturi şi a reuşit să menţină unitatea partidului în momente cheie, iar păstrarea coeziunii interne şi victoria în alegeri i se datorează într-o mare măsură. De asemenea, Organizaţia Judeţeană a PSD Alba îl susţine necondiţionat pe premierul Sorin Grindeanu şi echipa guvernamentală în implementarea programului de guvernare”, se mai arată în comunicatul citat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.