Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat ”pentru cei care vor să vadă din România ceea ce visăm”, în timp ce candidatul PNL pe prima poziţie la Camera Deputaţilor, Florin Roman, a spus că a votat ”pentru ca în Alba să nu decidă niciodată morţii din Teleorman”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mircea Hava a ajuns la secţia de vot după ora 12.00, fiind aşteptat mai bine de două ore de jurnalişti care fuseseră anunţaţi de PNL că edilul va vota la ora 10.00.

Hava a venit împreună cu soţia şi cu nepoţelul său de câţiva ani, el spunând că a întârziat întrucât copilul nu s-a trezit.

”Am votat pentru cei care vor să vadă din România ceea ce visăm, pentru asta am votat”, a afirmat Mircea Hava.

La rândul său, candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor Florin Roman a declarat că a votat cu gândul la tinerii care au murit în Revoluţia din 1989, dar şi pentru a nu decide ”morţii din Teleorman”.

”Am votat (…) pentru că dacă nu votez eu cu siguranţă vor vota alţii în locul meu. Am votat pentru ca din ianuarie să nu mă trezesc cu un Guvern care îmi ia jumătate din leafa mea şi a dumneavoastră, a tuturor celor care muncesc cinstit în această ţară, şi aceşti bani să meargă pentru cei care nu vor să muncească, pentru asistaţii sociali care nu au nevoie de ajutoare. Astăzi am votat pentru ca Alba să rămână  «fruncea», astăzi am votat pentru ca în Alba să nu decidă niciodată morţii din Teleorman”, a spus Florin Roman, care este şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba.

Vicepreşedintele Senatului Alexandru Pereş, candidat pentru cel de-al şaselea mandat de parlamentar pe prima poziţie a listei PNL Alba de la Senat, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru ”un parlament reformat”.

”Sper ca votul meu să fie un vot pentru un parlament reformat, un parlament mai suplu, un parlament care să rezolve mai multe din problematicile cetăţenilor, în acelaşi timp să valideze un prim-ministru mai cinstit şi care să ducă mai departe acest an în care justiţia, cinstea şi onoarea au fost primele lucruri pe care primul ministru şi Guvernul le-au pus pe masa cetăţenilor. Prezenţa la vot spre să fie mai mare decât a fost la ultimele alegeri parlamentare”, a spus Alexandru Pereş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.