Primarul din Sighişoara, Ovidiu Mălăncrăvean (PSD), aflat la primul mandat de edil, a demisionat din funcţie, vineri, invocând motive personale. Secretarul PSD Mureş, Dragoş Bardoşi, a declarat, răspunzând unei întrebări, că nu crede că decizia primarului are legătură cu protestele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectul judeţului Mureş, Lucian Goga, a declarat pentru News.ro că a primit o adresă de la primarul din Sighişoara prin care acesta a anunţat că renunţă la funcţie începând de vineri, invocând motive personale.

Goga a precizat că următorul pas va fi întrunirea Consiliului Local pentru a lua act de demisia primarului Ovidiu Mălăncrăvean.

Secretarul PSD Mureş, Dragoş Bardoşi, a declarat pentru News.ro că merge la Sighişoara pentru a se întâlni cu primarul Mălăncrăvean.

”Abia apoi voi putea spune ceva despre această problema. Nu vreau să-i pun vorbe în gură”, a spus Badoşi. 

Întrebat dacă demisia edilului social-democrat are vreo legătură cu protestele din ultima perioadă, Bardoşi a răspuns: ”Am văzut în presă asocierea demisiei cu faptul că ieri a fost un miting de protest şi la Sighişoara, dar nu cred că demisia are legătuă cu acesta”.

 Ovidiu Mălăncrăvean se afla la primul mandat de primar al Sighişoarei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.