Primarul Capitalei Nicuşor Dan i-a retras, marţi, principalele atribuţii executive ale viceprimarului general al Bucureştiului, liberalul Stelian Bujduveanu. Edilul general a motivat că PNL a decis să formeze o altă majoritate cu PSD, în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) care „nu se mai potriveşte cu poziţia pe care domnul viceprimar PNL o avea”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Timp de trei ani, a existat o majoritate de dreapta în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, formată din PNL, USR şi PMP.  Acum PNL a decis să formeze o altă majoritate alături de PSD care nu se mai potriveşte cu poziţia pe care domnul viceprimar PNL o avea. Este ilogic ca viceprimarul să fie simultan şi în opoziţie cu Primarul General şi să lucreze în aparatul de specialitate al Primarului”, a afirmat Nicuşor Dan, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti.
 
Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu, a coordonat până în prezent domenii precum transporturile, patrimoniul, relaţia cu Administraţia Străzilor Bucureşti şi Societatea de Transport Bucureşti, atribuţii care au fost preluate de primarul General, mai spune sursa citată.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.