Preşedintele PNL, Ludovic Orban, se află în perioada 13-16 mai într-o vizită oficială în Germania, el urmând să se întâlnească luni cu cancelarul Angela Merkel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, efectuează o vizită oficială în Germania, în perioada 13 – 16 mai, alături de o delegaţie a Partidului Naţional Liberal din care fac parte secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, purtătorul de cuvânt al PPE, Siegfried Mureşan, vicepreşedinţii PNL Vlad Nistor şi Cristian Buşoi, europarlamentarul Daniel Buda.

În cursul zilei de luni, preşedintele PNL va avea o întrevedere cu preşedintele Uniunii Creştin-Democrate (CDU), cancelarul Angela Merkel, începând cu ora 13.00, anunţă liberalii.

De asemenea, marţi, preşedintele PNL se va întâlni, la ora 14.30, cu preşedintele Konrad-Adenauer-Stiftung, Norbert Lammert, fost preşedinte al Bundestag, precum şi cu secretarul general adjunct, Gerhard Wahlers, director al Departamentului pentru cooperare europeană şi internaţională al Konrad-Adenauer-Stiftung.

Totodată, delegaţia PNL va mai avea întrevederi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri german, reprezentanţi ai guvernului federal pe probleme de energie şi ai grupului parlamentar CDU/CSU din Budestag, dar şi cu românii din Diaspora.

Vizita este rezultatul colaborării foarte bune pe care PNL o are cu Uniunea Creştin-Democrată din Germania în cadrul Partidului Popular European, deplasarea delegaţiei Partidului Naţional Liberal fiind realizată în urma invitaţiei Fundaţiei Konrad-Adenauer-Stiftung, precizează PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.