Preşedintele Klaus Iohannis va fi prezent la Iaşi în 23 ianuarie, cu o zi înaintea manifestărilor oficiale organizate în oraş cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, întrucât în 24 ianuarie participă la un eveniment la Buxelles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse din mediul politic ieşean afirmă că şeful statului nu va fi prezent la manifestările oficiale care vor fi organizate în 24 ianuarie la Iaşi, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, întrucât va merge la un eveniment la Buxelles, însă va veni la Iaşi cu o zi mai devreme.

Aceleaşi surse au precizat că, în 23 ianuarie  preşedintele Iohannis va fi prezent la Palatul Culturii la o acţiune care va marca declararea municipiului Iaşi drept "Capitală Istorică" a României şi va depune coroane de flori la Biserica Trei Ierarhi, unde se află mormântul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Reprezentanţii PSD Iaşi susţin că deocamdată nu ştiu dacă în 24 ianuarie vor veni în oraş Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.