Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a noilor miniştri, iar ceremonia depunerii jurământului va avea loc, marţi, la ora 19.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Administraţiei prezidenţiale, şeful statului a semnat demisiile miniştrilor Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc, precum şi decretele de numire a înlocuitorilor acestora - Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, Felix Stroe, ministru al Transporturilor şi Marius Nica, ministru delegat pentru Fodurile Europene.

Ceremonia depunerii jurmământului de către noii miniştri va avea loc marţi, la ora 19.30.

Anunţul semnării de către preşedinte a decretelor de numire a noilor miniştri vine la scurt timp după şedinţa CSAT, la care a participat şi premierul Mihai Tudose.

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu şi, respectiv, Liviu Dragnea, au anunţat că nu vor paticipa la ceremonia de la Cotroceni.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.