Liderul PNL şi prim-ministrul Nicolae Ciucă a precizat că regele Charles al III-lea va vizita România, pe 2 iunie, fiind o activitate inclusă pe agenda guvernamentală. Premierul a adăugat că oficialul britanic va avea o întrevedere şi cu preşedintele Klaus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este o activitate care este planificată, este pe agenda guvernamentală. Suntem parte la programul care va fi la nivelul Preşedintelui României şi aşa mai departe”, a explicat Nicolae Ciucă, întrebat marţi la finalul BPN al PNL, dacă a fost informat de vizita Regelui Charles al III-lea în ţara noastră, pe 2 iunie.

Întrebat câte zile va sta Regele Charles al III-lea în România, premierul a răspuns: „Nu ştiu să vă spun”.

Regele Charles al III-lea va veni în România în data de 2 iunie, au precizat surse oficiale pentru News.ro, acesta urmând să facă o vizită şi la reşedinţa sa de la Viscri.

Regele Charles al III-lea va sosi în România în data de 2 iunie şi va fi primit la Palatul Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis.

Potrivit surselor citate, acesta nu va fi însoţit de Regina Camilla, soţia sa.

Ultima vizită a Alteţei Sale Regale Charles, pe atunci Prinţ de Wales, a avut loc în luna mai 2022.

Săptămâna trecută, preşedintele Klaus Iohannis a participat la ceremonia încoronării Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea şi a Reginei Camilla, la Westminster Abbey.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.