Premierul Marcel Ciolacu va fi luni gazda dezbaterii ”#LegeaAnastasia. Drumul către viaţă”, care va avea loc la Palatul Victoria, de Ziua mondială de comemorare a victimelor accidentelor de circulaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Premierul Marcel Ciolacu va fi gazda dezbaterii ”#LegeaAnastasia. Drumul către viaţă”, care va avea loc luni, 20 noiembrie 2023, începând cu ora 15.00, la Palatul Victoria, a anunţat Guvernul. 
 
Dezbaterea este organizată în contextul în care Ziua mondială de comemorare a victimelor accidentelor de circulaţie (World Day of Remembrance for Road Traffic Victims) este marcată, anual, în a treia duminică a lunii noiembrie, precizeză comunicatul. 
 
”La dezbatere sunt invitaţi să participe, alături de membri ai Guvernului, iniţiatorul Legii Anastasia, senatorul Robert Cazanciuc, reprezentanţi ai asociaţiilor victimelor accidentelor rutiere şi ai companiilor şi organizaţiilor din domeniul transporturilor şi comerţului care susţin campanii publice privind siguranţa rutieră”, se mai arată în comunicat. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.