Primul-ministru Sorin Grindeanu s-a întâlnit, marţi, cu şeful Casei Regale, Andrew Popper, subiectul discuţiei fiind modalităţile de colaborare dintre Guvern şi Familia Regală pentru ”susţinerea interesului naţional”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au fost discutate aspecte privind activitatea publică a Familiei Regale, precum şi colaborarea cu instituţia Guvernului României în vederea susţinerii interesului naţional”, se arată într-un comunicat al Casei Regale.

Biroul de presă al Casei Regale a anunţat cu acest prilej că Alteţa Sa Principesa Moştenitoare Margareta va găzdui, pe 21 martie, la Palatul Elisabeta, o serată dedicată celebrării a 20 de ani de diplomaţie regală.

”În ultimii 20 de ani, activitatea publică a Familiei Regale a însemnat peste 10.000 de angajamente publice în ţară şi 310 vizite externe cu caracter oficial sau public. În cele două decenii, România a avut 10 guverne diferite”, mai precizează sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.