Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, în şedinţa de Guvern, că Executivul aprobă un memorandum prin care organizează, în regim de urgenţă, reluarea exporturilor şi tranzitului cu carne şi animale vii în Turcia, una dintre cele mai cele mai importante decizii economice luate în cadrul vizitei oficiale de zilele trecute de la Ankara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aprobăm un memorandum prin care organizăm, în regim de urgenţă, reluarea exporturilor şi tranzitului cu carne şi animale vii în Turcia. Este una dintre cele mai cele mai importante decizii economice luate în cadrul vizitei oficiale de zilele trecute, în discuţia cu preşedintele Erdogan”, a spus premierul în şedinţă.

Şeful Exeutivului a precizat că ”măsura aduce beneficii consistente crescătorilor noştri de animale”.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Practic, le redeschidem accesul pe o piaţă uriaşă”, a subliniat premierul.

 

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, marţi la Ankara, o decizie cu impact pentru fermierii români şi anume reluarea exporturilor şi tranzitului cu carne şi animale vii în Turcia.

”Este o oportunitate uriaşă pentru producătorii români de a avea acces la o piaţă imensă, dar în acelaşi timp vor putea stabili rute comerciale solide şi cu alte zone de interes din regiune şi Orientul Mijlociu”, a mai spus şeful Executivului.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.