Fostul premier Victor Ponta spune că el a demisionat atunci când a fost inculpat, pentru a salva PSD şi Guvernul, afirmând că după cea de-a doua condamnare, Liviu Dragnea trebuie să se retragă. Ponta aminteşte că exact acum un an, pe 21 iunie, “pesediştii au fost traumatizaţi” să voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Când ai o funcţie publică sunt lucruri mult mai importante decât cariera personală. Eu am demisionat atunci când am fost inculpat (pe nedrept) că să salvez PSD, Guvernul şi regulile de drept în societatea românească. După a două condamnare, Liviu Dragnea trebuie să se retragă dacă îl interesează soartă PSD, a Guvernului şi a României”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

El a reamintit că în urmă cu un an “pesediştii au fost traumatizaţi” să voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, iar astăzi justiţia “spală ruşinea de atunci”.

“P.S. Exact pe 21 iunie ( cu un an în urmă ), toţi pesedistii au fost traumatizaţi şi umiliţi de Liviu Dragnea să voteze moţiunea de cenzură contra Guvernului PSD Grindeanu. Iată că justiţia le spăla azi ruşinea de atunci!”, a mai spus fostul premier.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.