Fostul premier Victor Ponta a afirmat miercuri că a văzut-o astăzi pe Viorica Dăncilă lângă preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, şi acum înţelege de ce îl ura lumea pe el când îl vedea lângă “capul mare al lui Oprişan”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Am văzut-o astăzi la tv pe biata doamnă Dăncilcă cu tot cu Oprişan lângă, şi mi-am adus aminte cum arătam eu cu Oprişan lângă. Nu mai vreau să păţesc acest lucru niciodată. Groaznic! Acum înţeleg de ce mă ura lumea când mă vedea cu capul mare al lui Oprişan lângă mine” a spus Victor Ponta.
 
Premirul Viorica Dăncilă a paricipat miercuri în judeţul Vrancea, alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, la punerea în funcţiune a Staţiei de Pompare şi Repompare 5 Haret (SRP5) din Amenajarea complexă Rugineşti-Pufeşti-Panciu, care va iriga culturile cu apă din canalul Siret-Bărăgan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.