Liberalii anunţă că vor solicita săptămâna viitoare înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă care să clarifice pensionările şi reangajările din Ministerul de Interne (MAI) şi că vor depune încă două moţiuni simple: una la Senat pe Educaţie şi cealaltă la Camera Deputaţilor pe Infrastructură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Săptămâna viitoare vom înainta propunerea de constituire a comisiei de anchetă pentru pensionările şi reangajările din MAI. Practic vrem să vedem clar ce s-a întâmplat, cum au fost generate pensiile nesimţite şi mai ales pe lângă faptul că ministrul a decis să dea pensii nesimţite, a decis să dea şi salarii nesimţite reangajând foarte multe persoane care au fost pensionate la vârsta de 44-45 de ani. De asemenea, am luat decizia iniţierii unei moţiuni pe Transporturi care va fi elaborată în cursul săptămânii viitoare. Astăzi de va depune la Senat o moţiune pe educaţie împotriva ministrului semi-analfabet Liviu Pop”, a anunţat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al partidului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.