Liderul filialei ieşene a PNL, deputatul Marius Bodea, susţine că unul dintre beneficiarii modificărilor la Codul Penal este primarul Iaşiului Mihai Chirica, care “ar scăpa de pachetul de scheleţi pe care îl are în acest moment în urma abuzurilor urbanistice pe care le-a patronat“.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liberalul Marius Bodea afirmă, într-un comunicat de presă, că modificările la Codul Penal, dezbătute în aceste zile în Parlament, care vizează abuzul în serviciu, îl avantajează şi pe actualul primar al Iaşiului, Mihai Chirica.

“Modificarea îi vine pe tavă primarului Mihai Chirica, falsul disident PSD, cel ce a fost însă propus pentru aceasta candidatură de însuşi Liviu Dragnea. Acesta a aprobat, în ultimii trei ani, foarte multe autorizaţii de construire ilegale. Dacă aceste modificări la Codul Penal rămân valabile şi vor deveni lege, primarul Mihai Chirica scapă de un pachet de scheleţi pe care îi are în acest moment, în urma abuzurilor urbanistice repetate pe care le-a patronat. Autorizaţiile ilegale emise pentru prietenii săi samsari imobiliari care au participat la cumătria sa vor fi albite, chiar dacă aceşti beneficiari câştigă milioane de euro de pe urma semnăturii primarului. Faptul că aceşti samsari imobiliari, ce au devastat faţa oraşului nostru in aceşti ani, nu sunt rude ale primarului Mihai Chirica, îl scapă de posibila răspundere penală“, afirmă liderul ieşean al PNL, Marius Bodea.

El adaugă că în acest fel, Mihai Chirica ar deveni unul dintre beneficiarii  “Raiului infractorilor” pe care îl pregăteşte PSD-ALDE.

“Pentru această bucurie personală, mă aştept ca Ministrul Justitiei, ieşeanul Tudorel Toader, să primească, la propunerea domnului Chirica, titlul de cetăţean de onoare al Iaşului", adaugă deputatul liberal.

Modificările la Codul penal au fost adoptate marţi, în Senat, cu 74 de voturi "pentru", 28 de voturi "împotrivă şi nouă abţineri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.