Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a anunţat că la un an după ce Legislativul nostru a adoptat legea privind dreptul la uitare elimină discriminarea la asigurări şi credite a persoanele vindecate de cancer pe care a iniţiat-o, în Parlamentul italian a fost depusă o propunere legislativă similară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La un an după ce iniţiativa mea legislativă privind dreptul la uitare a fost adoptată de Parlamentul României şi a devenit lege, în Parlamentul Italian a fost depusă o iniţiativă legislativă similară. Legea privind dreptul la uitare elimină discriminarea la asigurări şi credite a persoanele vindecate de cancer. Mă bucur că România este un exportator de bune practici la nivel european atunci când vine vorba de legislaţie pentru supravieţuitorii de cancer. De altfel, ţara noastră a fost dată ca exemplu de preşedintele fundaţiei italiene care a demarat acest proiect”, a scris senatoarea PNL şi preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale, Nicoleta Pauliuc, joi pe Facebook.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.