PNL va continua lupta cu guvernul PSDragnea, chiar dacă moţiunea de cenzură nu a trecut, pentru a scăpa România din ghearele unei caracatiţe care încearcă să confişte statul român, susţine liderul PNL, Ludovic Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Chiar dacă moţiunea nu a trecut, PNL va continua lupta cu Guvernul PSDragnea pentru a scăpa România din ghearele unei caracatiţe care încearcă să confişte statul român. Din păcate, astăzi s-a dovedit că în Parlament sunt mai mulţi cei care sunt slugile lui Dragnea decât cei care respectă voinţa cetăţenilor. Nu ştiu până când parlamentarii care fac parte din majoritatea parlamentară vor mai putea accepta, inconştient, să susţină această putere politică nocivă care duce România spre nicăieri", a declarat Orban, după respingerea moţiunii de cenzură.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Moţiunea de cenzură ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, iniţiată de PNL, a fost respinsă joi, înregistrându-se 159 de voturi "pentru", mult sub minimul de 233 de voturi favorabile necesare adoptării.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.