Fostul vicepremier Gabriel Oprea spune că a coordonat 24 de teze de doctorat şi că nu ştie dacă are acasă o copie a lucrării de doctorat a lui Florian Coldea, dar că se va uita în bibliotecă, el răspunzând astfel după ce fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a susţinut că ultima copie a tezei de doctorat a lui Coldea s-ar afla la Oprea acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat la Iaşi cum comentează afirmaţiile fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir că ar deţine copia tezei de doctorat a lui Florian Coldea, Gabriel Oprea a răspuns că nu ştie, dar că se va uita în biblioteca sa de acasă.

"Am coordonat 24 de teze de doctorat, nu ştiu, să mă uit în bibliotecă", a declarat Gabriel Oprea, într-o conferinţă de presă.

Gabriel Oprea a participat sâmbătă la Iaşi, în calitate de preşedinte onoare al UNPR, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului.

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a scris, vineri, pe Facebook că Florian Coldea, care "a deschis la SRI seria de furăciuni cu doctoratele", "speriat" că va fi prins că a plagiat, l-a pus pe Mihnea Costoiu să îi fure lucrarea de la Biblioteca Naţională, dar ultima copie rămasă s-ar afla la Gabriel Oprea acasă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.