Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat la criticile pe care i le-a adus Marcel Ciolacu care a spus despre el că de patru ani la şefia PMB a făcut doar circ şi doar s-a plâns, cât şi reproşul că nu a avut cu vreun proiect, propunere şi nu a atras fonduri europene. Astfel, edilul general a spus că vorbele liderului PSD se încadrează într-un „discurs tipic politicianist”, iar preşedintele social-democraţilor nu a prezentat o situaţie, nu a venit cu cifre. „Aşa oricine poate spune orice, exact cu cuvintele astea”, a mai punctat Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„E un discurs tipic politicianist. Nu a dat cifre, nu a prezentat o situaţie, de fapt. Aşa oricine poate spune orice, exact cu cuvintele astea. Nu e nimic concret în ce a spus. Oamenii s-au şi săturat de tipul ăsta de abordare foarte agresivă şi pur politicianistă”, a afirmat Nicuşor Dan, miercuri la Digi 24..

Despre declaraţiile liderului PNL Bucureşti şi coordonator al campaniei PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, potrivit cărora Nicuşor Dan este un dezastrul pentru PMB, edilul general a precizată că „la fel, trebuie să vorbim pe cifre, pe km de conducte de termoficare, sume alocate pe investiţii, fonduri europene atrase... Putem avea discuţia asta oricând, dar pe cifre, nu aşa, pe lozinci de campanie”.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că nu are vreaun contracandidat la Primăria Capitalei pe care să îl compare pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PNL şi PSD la şefia PMB. „Cu cine să îl compar? Cu Nicuşor Dan? Ce a făcut? De patru ani se plânge şi nu face nimic. De patru ani se ceartă cu primarii de sectoare. De patru ani nu a venit cu o propune, nu a atras un fond european. De patru ani face un circ”, a adăugat premierul.

Coordonatorul campaniei candidatului PSD - PNL pentru Primăria Capitalei Sebastian Burduja a declarat că „Bucureştiul nu arată la fel de bine ca aceste metropole, pentru că Bucureştiul a fost prost administrat, a fost terenul de luptă pentru orgolii, pentru oameni care s-au prezentat ca o speranţă şi s-au transformat în mari deziluzii”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.