Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a vorbit, în declaraţia de presă susţinută joi la sediul PNL Neamţ, după lansarea candidaţilor pentru funcţia de şef al CJ Neamţ, în persoana lui George Lazăr şi cea de primar la Roman, în persoana deputatului Laurenţiu Leoreanu, că Autostrada Moldova – A7, Autostrada Unirii – A8 şi necesitatea unui drum expres de la Piatra Neamţ la Bacău, „toate aceste chestiuni, este foarte adevărat, au fost rodul viziunii şi asumării guvernărilor liberale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„De regulă, în campanie, se vorbeşte despre proiecte, despre ce vom face. Este foarte bine, dar elementele de principiu sunt cele în care spunem oamenilor şi le prezentăm cât se poate de onest ceea ce s-a făcut împreună cu oamenii, pentru că nu doar primarul este cel care face ceva, primarul are alături de el o echipă, preşedintele consiliului judeţean are alături de el o echipă şi, cel mai important, are alături de el cetăţenii cu nevoile lor şi cu participarea lor. Tot ceea ce se realizează într-o comunitate se realizează pentru toţi cei care beneficiază de ceea ce se înfăptuieşte”, a afirmat Nicolae Ciucă, într-o declaraţie de presă susţinută, joi, după evenimentul de lansare a candidaţilor în judeţul Neamţ.

Liderul liberalilor a amintit despre Autostrada Moldova şi Autostrada Unirii, necesitatea unui drum expres de la Piatra Neamţ la Bacău, toate fiind „rodul viziunii şi asumării guvernării liberale”.

„S-a discutat despre drumuri. Este adevărat despre autostrăzi, despre Autostrada Moldova – A7, despre Autostrada Unirii – A8, despre nevoie unui drum expres de la Piatra Neamţ la Bacău. Toate aceste chestiuni, este foarte adevărat, au fost rodul viziunii şi asumării guvernărilor liberale. Prin tot ceea ce noi am văzut la vremea respectivă am identificat nevoia aceasta de dezvoltare, nevoia aceasta de a asigura o creştere economică. Până la urmă, oricât de mult discutăm despre o serie întreagă de proiecte care vizează educaţia, deosebit de importantă, sănătatea, la fel de importantă, dar toate trebuie să aibă la bază un suport de dezvoltare economică. În momentul de faţă, Piatra Neamţ are potenţial economic care încă nu a fost descoperit şi pus în valoare aşa cum ar fi trebuit”, a mai spus Ciucă.

El le-a mai transmis candidaţilor în Neamţ „să-i convingeţi pe cetăţeni că nu există altă soluţie soluţie decât soluţia liberală”. Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ candidează liderul PNL Neamţ George Lazăr şi pentru cea de primar al municipiului Roman candidează deputatul PNL de Neamţ Laurenţiu Dan Leoreanu.

„Avem doi nemţeni, doi romaşcani, pe George Lazăr şi domnul Laurenţiu Leoreanu. Eu, personal, le-am cerut să aibă o abordare în care să vorbeasca mai puţin şi să lase faptele să spună despre ei şi cetăţenii să-i aprecieze pe măsura realizărilor, nu a promisiunilor”, a explicat, anterior, Ciucă la  evenimentul de lansare a candidaţilor în judeţul Neamţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.