Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, marţi, în şedinţa de Guvern, că în cursul acestei săptămâni va mai avea loc o şedinţă, pentru a finaliza, la nivelul tuturor ministerelor, jaloanele şi ţintele asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vom continua să avem o discuţie foarte aplicată legată de îndeplinirea ţintelor asumate de România prin PNRR”, a spus premierul, la începutul şedinţei. 

Ciucă a precizat că este cel mai important proiect de redresare post-pandemică, care finanţează proiecte de aproape 30 de miliarde de euro.

”Este clar, şi din discuţiile cu fiecare dintre miniştri, că trebuie să accelerăm viteza pentru a îndeplini toate obiectivele asumate.  Vom discuta fiecare jalon şi fiecare ţintă în parte, astfel încât să ne asigurăm că vom finaliza toate jaloanele şi ţintele asumate în acest an”, a spus şeful Executivului. 

Nicolae Ciucă a anunţat că în cursul acestei săptămâni va mai avea loc încă o şedinţă de guvern, pentru a putea închide şi adopta toate documentele necesare, pentru ca jaloanele şi ţintele din PNRR, pentru finalul acestui an, să fie încheiate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.