Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, face apel ca oamenii să creadă că PSD va depăşi orice obstacol, iar programul de guvernare va fi pus în aplicare. De asemenea, ea spune că instabilitatea poate face mult rău României, iar dincolo de orice sentinţă, rămân oamenii şi faptele lor, iar decizia în cazul lui Liviu Dragnea arată că judecătorii "au pus în balanţă oameni şi nu fapte".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Românii trebuie să aibă încredere că vom depăşi orice obstacole şi vom continua să punem în aplicare programul de guvernare pentru care ne-au acordat votul. Trebuie să fim conştienţi că instabilitate poate face mult rău acestei ţări. Dincolo de orice sentinţă, rămân oamenii şi faptele lor. Dincolo de întâmplări, rămân principiile, onoarea şi solidaritatea. Ceea ce s-a întâmplat astăzi arată că judecătorii au pus în balanţă oameni şi nu fapte", a scris Sorina Pintea pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.