Ministrul Apărării Maţionale, Angel Tîlvăr, a avut, joi, la sediul MApN, o întrevedere cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord la Bucureşti, Andrew Noble.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit MApN, agenda întrevederii s-a axat pe subiecte referitoare la cooperarea în cadrul NATO, cu accent pe deciziile aliate de la Summit-ul de la Madrid, precum şi la evoluţia situaţiei regionale de securitate, sprijinul acordat Ucrainei şi aspecte ale cooperării bilaterale. 

”În cadrul discuţiilor, partea română a mulţumit partenerului pentru angajamentul Marii Britanii faţă de consolidarea posturii de descurajare şi apărare de pe flancul estic şi implicit din regiunea Mării Negre, fiind salutată contribuţia Londrei la eforturile şi proiectele aliate din România. De asemenea, a fost apreciat nivelul cooperării în cadrul Parteneriatului Strategic, format care rămâne fundamentul consolidării relaţiilor în plan bilateral dintre cele două ţări”, au transmis reprezewntanţii Ministerului Apărării.  

 
 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.