Mihai Tudose ironizează alianţa dintre partidele lui Victor Ponta şi Robert Negoiţă, afirmând că îi pare tare rău pentru Robert Negoiţă, care ”avea un ceas frumos la mână„, dar ”nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor Ponta”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tupeu sau frică? Sau ambele....Citat din Ponta, azi, cu ocazia ,,alianţei” cu Robert Negoiţă şi partidul său: Mă bucur că toţi cei sceptici, toţi cei neîncrezători, toţi cei care credeau în “scenarii” şi jocuri de culise - au înţeles azi că PRO România este cu adevărat o Alternativă la PSD şi PNL (nu anexa unui alt Partid)!!! Încheiat citatul...Deci cum să anunţi că eşti pe picioarele tale, unic şi irepetabil, tocmai când anunţi că te-ai băgat sub poalele altcuiva?!? Cum să faci aşa cevaaaa?!?! Cât tupeu îţi trebuie?!? Îmi pare tare rău de Robert... Avea un ceas frumos la mână... Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor....”, scrie Mihai Tudose, ales europarlamentar pe listele Pro România, demisionar din partid după schimburi dure de replici cu liderul acestuia, Victor Ponta. Tudose a revenit în PSD la începutul acestui an.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a anunţat o alianţă între Pro România şi noua formaţiune politică înfiinţată de către primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020.

Ponta a afirmat că Alianţa Pro Bucureşti 2020 se adresează celor care nu vor să voteze „contra” şi care nu doresc să fie prizonieri ai „binomului” PSD-PNL. „Ne-am aliat noi contra doamnei Firea... nici vorbă! Dacă ne era bine şi eram mulţumiţi de ce se întâmpla în PSD, nu plecam”, a declarat Victor Ponta într-o conferinţă de presă comună cu Robert Negoiţă.

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu, a catalogat drept „un fiasco” alianţa Pro Bucureşti 2020 anunţată duminică de Victor Ponta şi Robert Negoiţă, Romaşcanu criticându-l pe Victor Ponta şi spunând că decizia acestuia „serveşte” intereselor PNL şi ale preşedintelui Klaus Iohannis. „ Este evident că ceea ce a avut tot timpul în minte domnul Ponta a fost o farsă, nu a avut niciodată în intenţie să negociere pe bune cu PSD. Acum vedem de fapt că ceea ce face domnul Ponta este un sprijin pe care îl dă lui Nicuşor Dan şi PNL şi implicit domnului Ioahnnis” a declarat Romaşcanu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.