Eurodeputatul PSD Mihai Tudose a adus în discuţie alegerile din acest an şi a spus că „nu poţi face campanie pentru locale şi europarlamentare”, fiind ceva diferit. Social-democratul a mai spus că există două excepţii constituţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Sunt două scutiri din cele patru care nu pot fi mutate constituţional. Este vorba de europarlamentare, unde data se stabileşte la Bruxelles şi alegerile parlamentare, naţionale. deea asta de a avea alegeri înainte se practică şi în America şi prin alte ţări. Pentru asta au timp în două, trei luni, primarii aleşi să vină la primărie şi să preia din mers. Ideea nu a fost pusă oficial pe masă. Poate unii îşi doresc asta”, a declarat, Mihai Tudose, joi la Antena 3 CNN.
 
El a mai precizat că „ideea va merge în cadrul structurilor partidelor”.
 
„Sunt lucruri complicate, dar pe de-o parte avem beneficiul că nu mai avem, dacă vorbim de scenariul alegerilor locale aduse în luna iunie, din septembrie până în decembrie un haos total în România”, a conchiss Tudose.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.