Şeful Guvernului Marcel Ciolacu va primi, luni la Palatul Victoria, o delegaţia din Vietnam condusă de prim-ministrul Pham Minh Chinh. Vizita oficială la Bucureşti a delegaţiei vietnameze este o premieră şi va avea loc în perioada 20-22 ianuarie, a spus purtătorul de cuvânt al Executivului Mihai Constantin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aş vrea să închei, înainte de a vă invita să-mi adresaţi întrebări, cu anticiparea unui eveniment, zic eu, important, oricum o premieră pentru cabinetul condus de prim-ministrul Marcel Ciolacu, este prima vizită oficială pe care o primeşte Executivul curent la Palatul Victoria şi va avea loc în intervalul 20-22 ianuarie, dar luni, la un nivel de vizită oficială, cu protocolul aferent, vom fi gazdele vizitei unei delegaţii conduse de prim-ministru vietnamez Pham Minh Chinh, delegaţie din care fac parte miniştrii investiţiilor, comerţului, educaţiei, ministrul ştiinţei şi tehnologiei şi guvernatorul Băncii Naţionale de la Phenian”, a afirmat Mihai Constantin, la finalul şedinţei de joi a Executivului.

El a mai spus că primirea oficială a delegaţiei va avea loc luni, 22 ianuarie, „ocazie cu care va avea loc un forum economic bilateral şi vor fi semnate mai multe documente puse în cadru de un memorandum de cooperare economică şi culturală aprobat astăzi în şedinţa de Guvern”.

Astfel, Executivul a adoptat, joi, memorandumul cu tema „Aprobarea semnării proiectului de Memorandum de înţelegere pentru promovarea cooperării în domeniul afacerilor şi definirea unor domenii economice de interes între Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului din România şi Ministerul Industriei şi Comerţului din Republica Socialistă (R.S.) Vietnam”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.