Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat, că Gabriela Firea şi-a asumat candidatura pentru un mandat la Primăria Municipiului Bucureşti, iar el, ca preşedinte al partidului, susţine în egală măsură toate candidaturile colegilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Doamna Gabriela Firea şi-a asumat candidatura pe Bucureşti. Am întrebat dintre primarii de sector dacă îşi asumă altcineva o candidatură la Primăria generală. Şi nimeni nu şi-a asumat. Eu sunt preşedinte de partid. Susţin toate candidaturile colegilor mei din ţară în egală măsură. Nu o susţin pe doamna Firea mai mult decât îl susţin pe Toma Constantin de la Buzău. Pe amândoi îi susţin în egală măsură”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat despre subiect, miercuri la Parlament.

„Deci, în acest moment, toţi colegii din ţară, fiindcă vorbim de toţi colegii, nu vorbim numai de Bucureşti, vorbim şi de Buzău şi de Cluj şi de Suceava, vorbim de toată ţara, aşa e la statut. Nu putem să aprobăm cuiva înainte”, a continuat preşedintele social-democraţilor.

Preşedintele PSD Bucureşti, senatoarea Gabriela Firea a declarat miercuri, că în şedinţa de partid din urmă cu o zi s-a concluzionat că săptămâna viitoare se va discuta despre candidaţii la sectoare şi Capitală. Ea a precizat că este deschisă să participe la alegeri preliminare în partid şi să fie făcute şi sondaje, pentru că, după informaţiile ei, ocupă acum locul întâi în preferinţele bucureştenilor şi ar fi o lipsă de respect faţă de cetăţeni să nu încerce măcar să fie candidat la candidatură.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.