Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi seară, că Dragoş Cristian Vlad, numit preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României, are un CV care îl recomandă pentru acest post. Ciolacu susţine că Vlad nu îl cunoaşte personal pe Sebastian Ghiţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a declarat la Antena 3, marţi seară, că a avut o discuţie cu Rovana Plumb despre Dragoş Cristian Vlad. 

”Astăzi a venit doamna Rovana Plumb la mine. Astăzi sau mâine pleacă la Parlamentul European şi a zis <Marcel, ai văzut, am început să fac numiri în Guvern, eu cu Ghiţă, cu...>. I-am zis <stai liniştită că am înţeles că şi la Ministerul Economiei a apărut un ceva, că eşti în spatele acestei... pe mine  mă bucură>. Vreau să ne uităm pe CV-ul acestui om şi poate îl contactaţi să îl întrebaţi dacă el îl  cunoaşte pe Sebastian Ghiţă, am înţeles că nu îl cunoaşte şi nu a vorbit  în viaţa lui cu Sebastian Ghiţă, nu îl cunoaşte personal”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Ciolacu a adăugat că Vlad nu gestionează singur cele 550 milioane de euro. 

”Repet, dacă nu aveţi, vă trimit eu CV-ul domnului şi veţi vedea latura profesională a dânsului. Nu înseamnă că gestionează cloud-ul de 550 milioane, adică o persoană are acuma 550 milioane de euro în nişte valize şi el se gestionează. Lucrul acesta se face cu companii mari, mi-aş dori cu companii de anvergura Microsoft, să se  implice în icloudul din România”, a mai declarat Ciolacu. 

Dragoş-Cristian Vlad, numit luni de premier în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii pentru Digitalizarea României, este considerat un apropiat al grupării Sebastian Ghiţă – Rovana Plumb, scrie G4Media.ro. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.