Liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu a declarat că Gabriela Firea este cea mai bună candidată a partidului pentru funcţia de primar al Capitalei, dar, în cazul în care va fi luară decizia ca PSD şi PNL să aibă candidat comun, atunci acesta nu va fi Firea, Burduja sau Piedone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu mă bucur în primul rând pentru că o doamnă este atât de bătăioasă. Şi mai arată că are toate calităţile de a fi primar general. Doreşte să lupte pentru crezul domniei sale. Consideră că este cea mai bună candidată pentru Primăria Generală. De ce să mă deranjeze acest lucru? Dimpotrivă, mă bucur de abordarea pe care a avut-o Gabriela Firea. Nu mă atacă personal. Nu suntem la balet, nici la grădiniţă. Suntem într-o lume politică. Suntem colegi, nu ne-am jignit niciodată, nu am avut atacuri suburbane”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat despre faptul că Firea i-a reproşat că nu s-a bătut pentru ea, duminică la Digi 24.

Liderul PSD a mai precizat că Gabriela Firea are dreptate şi este cea mai bună candidată pentru Primăria Capitalei.

„A spus dom'ne, înţelegeţi că eu mă consider cea mai bună candidată. Şi are dreptate. Este cea mai bună candidată a PSD pentru funcţia de primar general. Decizia, în schimb, o luăm în interiorul coaliţiei. Dacă coaliţia decide că vom merge separat, PSD va merge cu Gabriela Firea. Dacă decidem că avem un candidat comun, va fi altă persoană, nu Burduja şi nici Gabriela Firea şi nici Piedone”, a completat Ciolacu. 

Recent, prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea care vrea să candideze la şefia Primăriei Capitalei a afirmat că Marcel Ciolacu nu şi-a dat silinţa pentru o propune pe ea drept candidat pentru funcţia de edil general, chiar dacă i-a fost promis acest lucru.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.