Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că senatorul Titus Corlăţean s-a retras de pe lista candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare, iar în locul acestuia a fost propus deputatul PSD de Ialomiţa Ştefan Muşoiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este o decizie a domniei sale. Lista e compusă din propuneri din fiecare regiune de dezvoltare. Dâmboviţa, Ialomiţa, Teleorman, mai multe judeţe l-au propus pe domnul Titus Corlăţean. Dânsul nu a dorit să meargă mai departe. Judeţele respective, preşedinţii veniţi la Consiliul Naţional s-au strâns şi au venit cu altă propunere. L-au propus pe domnul Ştefan Muşoiu, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene (deputat de Ialomiţa, n.r.)”, a explicat Marcel Ciolacu, după şedinţa de joi a Consiliul Politic Naţional al PSD de la Palatul Parlamentului.

Lista aprobată joi de Consiliul Politic Naţional al PSD îi are pe primele locuri pe Mihai Tudose, Gabriela Firea, Claudiu Manda, Victor Negrescu, Vasile Dîncu, Gheorghe Cârciu, Dragoş Benea, Dan Nica, Ştefan Moşoiu, Roxana Mînzatu şi Andi Cristea, a anunţat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută, joi la Palatul Parlamentului, după şedinţa conducerii partidului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.