Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a declarat luni, după şedinţa Consiliului Politic Naţiona al PSD, că există în acest moment discuţii privind lista alimentelor care vor face obiectul acestei înţelegeri pentru reducerea voluntară a preţurilor şi vor continua discuţiile şi mâine. Se pare că ne îndreptăm spre o soluţie legislativă, pe baza unui acord general al celor implicaţi astfel încât să nu existe impedimente în aplicare, a mai spus Romaşcanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Există în acest moment discuţii privind lista alimentelor care vor face obiectul acestei înţelegeri, vor continua discuţiile şi mâine, va exista o decizie despre cum vor trebui impuse aceste concluzii ales discuţiilor, se pare că ne îndreptăm spre o soluţie legislativă, pe baza unui acord general al celor implicaţi astfel încât să nu existe impedimente în aplicare”, a spus Romaşcanu. 

Social-democratul a precizat că ”lumea este de principiu de acord pentru o scădere pe durată limitată, prin eforturi proprii, a preţului la alimentele de bază”. 

”Când le vom avea le vom comunica dar pentru protecţia producătorilor români, pentru ceea ce ne-am propus întotdeaun,a şi anume creşterea nivelului de trai prin reducerea preţurilor pentru consumatori, probabil un act normativ ar fi cea mai bună soluţie”, a mai spus el. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.