Liderul PSD Liviu Dragnea şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, sunt invitaţi din nou la emisiunea „Viaţa Satului” de pe TVR1, duminică. Ei au fost şi săptămâna trecută invitaţii emisiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Platoul de filmare al emisiunii „Viaţa satului” de la TVR este pregătit pentru a-l găzdui pe liderul PSD, Liviu Dragnea, dar şi pe ministrul Agriculturii, Petre Daea. Emisiunea se filmează în localitatea Poiana Sibiului, departe de ochii presei locale şi a activiştilor civici, anunţă Turnul Sfatului

La rândul său, Liviu Dragnea a scris pe pagina sa de Facebook că sâmbăta aceasta şi-a petrecut-o alături de oierii din Poiana Sibiului.

„Alături de Petre Daea, le-am ascultat problemele şi am pus pe hârtie un program pe termen scurt şi mediu în aşa fel încât oieritul în România să revină la ce era odată. Am făcut o serie de paşi importanţi cu programul pentru lână, cu înfiinţarea Casei de Comerţ şi subvenţiile acordate. A venit însă momentul să trecem la nivelul următor. Aşa că ne-am propus ca în perioada următoare să mai aducem modificări în privinţa legislaţiei pentru zilieri, pentru a încuraja forţa de muncă, să acordăm o subvenţie pentru mieluţe pentru creşterea efectivelor şi acordarea unei subvenţii de 2 lei pe kilogramul de lâna dar şi înfiinţarea mai multor spălătorii de lână. De asemenea vrem ca prin Casa Română de Comerţ să dezvoltăm centre de preluare, centre de prelucrare, centre de îngraşare, flota de vase pentru transport extern de animale şi nu în ultimul rând magazine. Toate aceste măsuri şi multe altele vor ajuta alături de programele pentru legumicultură să dezvoltăm şi mai mult România”, mai scrie liderul PSD, care postează şi o serie de fotografii.

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a anunţat, luni, că va solicita CNA şi Comisiei de Etică a TVR să investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea şi Petre Daea să facă propagandă electorală în emisiunea ”Viaţa Satului” din 12 mai.

Liviu Dragnea a participat, şi duminica trecută, alături de ministrul Petre Daea, la emisiunea „Viaţa Satului” la TVR. În emisiune, Dragnea a anunţat că va depune la Parlament legea dublului standard, iar cei care vor mai aduce în România produse de calitate mai proastă decât în ţara lor, “vor plăti ca să-i usture”. Totodată, Dragnea a anunţat că, de anul viitor, pentru fermierii care vor ieşi pe piaţă cu roşii în perioada 1 decembrie – 1 mai subvenţia va creşte de la 3.000 de euro la 6.000 de euro, iar de la bugetul de stat vor fi plătite centrale termice care să asigure încălzirea în solarii sau în sere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.