Liderul judeţean al PSD Sibiu, deputatul Bogdan Trif a anunţat că primarul USR Timotei Păcurar şi viceprimarul USR Adrian Suciu din comuna Micăsasa, judeţul Sibiu se alătură echipei PSD Sibiu. Viceprimarul Adrian Suciu va fi candidatul PSD la funcţia de primar, la următoarele alegeri, a adăugat Trif.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Primarul şi viceprimarul USR din Micăsasa se alătură echipei PSD Sibiu Viceprimarul Adrian Suciu va fi candidatul PSD la funcţia de primar, la următoarele alegeri”, a scris Bogdan Trif, sâmbătă pe Facebook.

”„Am ales să mă alătur, la următorul scrutin electoral, echipei social-democraţilor pentru a putea să continui proiectele începute în comună, dar şi pentru a implementa alte obiective pe care le avem în plan şi care sunt cerute de cetăţenii din Micăsasa. În aceşti patru ani, am avut realizări importante, dar consider că putem materializa toate proiectele având alături o echipă judeţeană puternică şi preocupată de nevoile comunităţii din Micăsasa şi o echipă naţională care ne va acorda tot sprijinul. Îmi asum candidatura la Primăria Micăsasa pentru că acest lucru l-am convenit cu actualul primar, cu care am făcut şi voi face, în continuare, echipă. Doar împreună şi uniţi cu toţi cetăţenii, putem să facem din Micăsasa comuna în care ne dorim să locuim cu toţii”, spune Adrian Suciu, viceprimarul comunei Micăsasa, potrivit sursei citate.

La rândul său Timotei Păcurar a afirmat că „împreună cu domnul viceprimar am făcut echipă în nenumărate proiecte chiar înainte de a face administraţie şi vreau să continuăm să realizăm proiecte pentru comunitate”.

„Atunci când vine vorba despre oameni şi comunitate, nu cred că-şi au loc orgoliile şi de aceea aleg să susţin candidatura lui Adrian Suciu pentru funcţia de primar. În ultimii patru ani, ne-am preocupat să facem proiecte în comunitate, chiar dacă liderii politici din USR nu ne-au susţinut şi nu ne-au trecut pragul comunei de multe ori. Deşi au fost perioade în care au avut pârghii, fiind la guvernare, şi puteau să aloce fonduri pentru realizarea proiectelor noastre, ne-au ignorat, demonstrând în felul acesta că nu le pasă de reprezentanţii lor în teritoriu şi de cetăţenii care le-au acordat votul. Pornim cu încredere pe un nou drum, cu certitudinea că în această echipă putem face mult mai multe lucruri pentru comunitatea noastră. Îl susţin pe Adrian pentru mandatul de primar fiind sigur că va continua lucrurile pe care le-am început împreună şi că va atrage noi investiţii pentru comunitatea noastră”, a completat Timotei Păcurar, primarul comunei Micăsasa.

„Mă bucur că Timi şi Adrian au ales să se alăture echipei PSD Sibiu. Împreună, vom fi o forţă mult mai puternică, astfel încât vom reuşi să ne îndeplinim obiectivele. Apreciez faptul că cea mai tânără echipă de edili din ţară a ales să se alăture echipei social-democrate sibiene. Primăria Micăsasa a fost prima, singura şi ultima primărie pe care USR a avut-o în judeţul Sibiu. Îi asigur pe locuitorii din Micăsasa că vom munci împreună pentru a aduce bunăstare comunei lor”, a mai scris Trif.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.