Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, afirmă că nu crede că se doreşte o excludere a lui Sorin Grindeanu din PSD, pentru că această decizie ”nu ar face bine nimănui”, adăugând că în privinţa noului premier şi a noului cabinet conducerea PSD ar urma să ia o decizie joi după- amiază, într-o nouă întâlnire a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi (joi – n.r.) vom avea al doilea Comitet executiv naţional şi se va vota. PSD are suficiente variante şi oameni buni care ar putea ocupa funcţia de premier (…) Nu cred că va fi o listă scurtă, ci o listă lungă şi cu propuneri de miniştri”, a spus Dîrzu.

Întrebat dacă Sorin Grindeanu ar trebui exclus din PSD după reacţia pe care a avut-o, Ioan Dîrzu a răspuns că această decizie ”nu ar face bine nimănui”.

”Nu cred că se doreşte şi cred că nu ar face bine nimănui. Cred că nici el (Sorin Grindeanu – n.r.) nu îşi doreşte acest lucru. Cel mai important este ca această pauză de guvernare să fie cât mai scurtă ”, a mai spus Dîrzu.

El a adăugat că PSD ar trebui să continue ”mai cu forţă” implementarea programului de guvernare şi ”cu alt elan” pentru a se putea încadra în termenele stabilite astfel încât să producă efecte concrete şi reale.

Potrivit liderului PSD Alba, în aceste momente se doreşte un guvern PSD şi punerea în aplicare a programului de guvernare”„mai alert şi mai concret”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.