Liderii coaliţiei, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu au fost întrebaţi dacă au decis cine va deschide lista comună a PNL şi PSD la alegeri europarlamentare şi cum vor fi împărţite locurile pe listă. Ciucă a precizat că nu a fost încă discutat niciun un nume privind persoana care va deschide lista şi nici împărţirea locurilor, însă e clar că trebuie să se ţină cont de ponderea fiecărei formaţiuni din coaliţie. Marcel Ciolacu a reiterat faptul că doreşte ca o femeie să fie cap de listă, independentă, „o doamnă care gândeşte liberal, dar să aibă o meserie social-democrată sau invers”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În acest moment nu am discutat nici nume, nici modul înc are vor fi împărţite aceste poziţii. Este clar că trebuie să se ţină cont de ponderea fiecărui partid din interiorul coaliţiei”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat într-o conferinţă de presă cine va deschide lista la europarlamentare, în lista comună PSD şi PNL şi cum vor fi împărţite locurile pe listă, miercuri la Parlament.

La aceeaşi întrebare, premierul Ciolacu a spus că şi-a dori ca lista să fie deschisă de o doamnă independentă, „o doamnă care gândeşte liberal, dar să aibă o meserie social-democrată sau invers”.

„Am spus şi în cadrul coaliţiei, deci nu este un secret şi îmi asum în continuare, mi-aş dori foarte mult să găsim o doamnă care să deschidă lista, care să nu fie nici membră PSD, nici PNL, mi-aş dori o doamnă care gândeşte liberal, dar să aibă o meserie social-democrată sau invers. Sunt convins că atunci când vom găsi această doamnă, vom veni şi cu lista candidaţilor şi o să o prezentăm”, a explicat Marcel Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.