Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a anunţat că organizaţia pe care o conduce susţine Guvernul Grindeanu şi va face ”toate demersurile politice şi legale” pentru a apăra democraţia din România şi rezultatul votului din 11 decembrie, adăugând că îşi doreşte depăşirea acestor ”momente de tensiune” şi România să revină la normal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu toţii ne dorim ca România şi românii să poată depăşi aceste momente de tensiune socială şi să revenim la starea de normalitate. În acest sens, vreau să îi asigur pe toţi românii de bună credinţă că vom rămâne puternici şi uniţi. Totodată, vom face toate demersurile politice şi legale pentru a apăra democraţia din România şi rezultatul votului din 11 decembrie”, se arată în mesajul transmis marţi de preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang.

Ioan Mang, care este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, a mai afirmat că în numele conducerii PSD Bihor, a parlamentarilor, aleşilor locali şi a tuturor membrilor organizaţiei, îşi exprimă solidaritatea şi susţinerea pentru cabinetul condus de Sorin Grindeanu.

”Membrii PSD Bihor cred că ţara noastră are nevoie de stabilitate guvernamentală, politică şi economică, iar Guvernul legitim, susţinut de votul democratic al milioane de români, trebuie lăsat să pună în aplicare Programul la care s-a angajat. Aceasta este singura cale pentru a putea înainta spre prosperitate, dezvoltare şi democraţie”, mai spune Mang.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.