Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, afirmă că, dacă după ce Guvernul va abroga ordonanţa de modificare a codurilor penale, oamenii nu renunţă la proteste şi rămân în stradă, atunci "devine limpede că scopul acestor manifestări este altul” şi că "unii, inclusiv preşedintele Iohannis, încearcă să dărâme un Guvern legitim, ales prin votul democratic a milioane de români”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ioan Mang, care este vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, a postat, duminică, pe pagina sa de pe o reţea de socializare, un punct de vedere public privind abrogarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea codurilor penale spunând că "după decizia Guvernului, oamenii ar trebui să se liniştească, să înceteze protestele şi să se întoarcă la casele lor.”

"Dacă protestele din stradă au avut ca scop abrogarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codului Penal, atunci, după decizia de astăzi (n.r. - duminică) a Guvernului, oamenii ar trebui să se liniştească, să înceteze protestele şi să se întoarcă la casele lor. Dacă ei vor rămâne însă în stradă, atunci devine limpede că scopul acestor manifestări este altul şi că unii, inclusiv preşedintele Iohannis, încearcă să dărâme un Guvern legitim, ales prin votul democratic a milioane de români. Sper să nu fie vorba totuşi de aşa ceva, pentru că ar fi foarte grav. Nu ar mai fi vorba despre un act civic, ci despre un atac la adresa democraţiei şi a statului de drept”, mai spune Mang. 

Liderul PSD Bihor susţine că îşi doreşte ca România şi românii să poată depăşi acest moment şi să revină la normalitate şi dialog. 

”Ţara noastră are nevoie de linişte şi stabilitate, iar Guvernul trebuie lăsat să pună în aplicare programul său. Aceasta este singura cale pentru a putea înainta spre prosperitate, dezvoltare şi democraţie”, afirmă Ioan Mang în postarea sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.