Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR, deputat de Argeş, a anunţat vineri oficial candidatura sa pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti. Această decizie vine ca răspuns la nevoia urgentă de schimbare şi modernizare pe care piteştenii o resimt după decenii de stagnare sub administraţia PSD şi PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionuţ Moşteanu este piteştean, a crescut în Piteşti şi acum vrea să dea ceva înapoi oraşului: „Piteşti este oraşul în care m-am născut, în care am crescut, care m-a format ca om şi noi, generaţia crescută în Piteşti, avem datoria să ne implicăm pentru a moderniza oraşul”, conform comunicatului de presă al USR.

În declaraţia sa, Ionuţ Moşteanu critică administraţia actuală, subliniind lipsa de iniţiativă în implementarea proiectelor majore de infrastructură şi gestionarea defectuoasă a fondurilor oraşului.

„Trebuie să punem capăt acestei lâncezeli administrative. Piteştiul are un potenţial enorm, datorită poziţiei sale geografice şi industriei auto din zonă. Este timpul să ne folosim de aceste resurse pentru a aduce oraşul la nivelul la care merită să fie. Tot ce a făcut actualul primar au fost nişte staţii de autobuz, cu doi stâlpi şi două geamuri care costă 40.000 de euro”, afirmă Ionuţ Moşteanu.

De asemenea, Ionuţ Moşteanu a amintit de trădarea PNL.

„PNL sunt ticăloşi. Au înţesat consiliile de administraţie şi se dau mari liberali. Sunt ticăloşi pentru că i-au minţit pe piteşteni, au cerut votul pentru a-i scăpa de PSD, iar apoi i-am văzut că s-au luat în braţe cu PSD şi au demonstrat că nu sunt decât un PSD pe galben. Eu sunt aici, gata de luptă. Iubesc ce fac şi vreau să las ceva în urmă. Ani de zile în care a controlat Piteştiul, Gentea a lăsat în urmă doar poveşti, panseluţe, borduri, semafoare şi un vis spulberat - FC Argeş. Şi-a bătut joc de speranţa oamenilor. A folosit echipa în interes electoral şi a abandonat-o”, a mai spus deputatul USR înscris în cursa pentru Primărie”, a mai precizat Moşteanu.

Acesta a adăugat că va cere votul colegilor săi, va cere sprijinul aliaţilor din PMP şi Forţa Dreptei, va cere sprijinul liberalilor adevăraţi.

„Împreună, să redăm Piteştiul piteştenilor şi să construim un oraş modern”, a concluzionat Ionuţ Moşteanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.