Consilierii judeţeni din Vrancea au decis, luni, în unanimitate, ca vicepreşedintele Ionel Cel-Mare să preia atribuţiile preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, după decesul neaşteptat al lui Cătălin Toma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este un moment greu, nu mi-am dorit acest lucru. Ţin să vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o astăzi şi vă asigur de tot sprijinul meu şi de faptul că voi depune toate eforturile în aşa fel încât ceea ce ne-am propus în urmă cu trei ani şi jumătate împreună cu preşedintele Cătălin Toma, proiectele pe care le-am derulat împreună şi pe care le avem în continuare de implementat să meargă înainte, cu ajutorul dumneavoastră, al tuturor”, a declarat, luni, Ionel Cel-Mare, citat într-un comunicat de presă transmis de CJ Vrancea.

Acesta a propus ca fostul preşedinte Cătălin Toma să fie declarat cetăţean de onoare post-mortem al judeţului Vrancea, iar campusul profesional integrat, universitar şi liceal care va fi construit în Vrancea, să poarte numele acestuia.

Ionel Cel-Mare se află la cel de-al treilea mandat de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.