Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat vineri, la Alba Iulia, la lansarea cărţii sale „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, dacă va lansa o nouă carte, răspunsul său făcând trimitere la un al doilea mandat la Palatul Cotroceni,El s-a declarat dispus să scrie şi „Al doilea pas”, aluzie la faptul că în primul mandat a scris ”Primul pas”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de moderator dacă va exista o nouă carte, în viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat, Iohannis a răspuns: ”Asta depinde de voi. La primul mandat am scris „Primul pas”, acum a intervenit Europa. Eu sunt dispus să scriu şi „Al doilea pas”.

În campania pentru prezidenţiale, Iohannis şi-a lansat volumul ”Pas cu pas!”, în primul an de mandat a scris ”Primul pas”, iar anul acesta a lansat volumul  „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.